HTML

MovStream Online filmek, filmnézés, ingyen

Online filmek, filmnézés, ingyen, filmek, movie, movies, free, teljesen ingyenes, sorozatok, tv csatornák, rádió állomások

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Online filmnézés, movstream

2011.06.26. 19:50 MoView

MovStream
Online filmek és sorozatok

Amiért minket válassz

Teljesen ingyenes

 

A MovStream szolgáltatásait ingyen veheted igénybe. Minden ami az oldalon elérhető ingyenesen megtekinthető.

Egyszerűbb, mint gondolnád

 

Az oldal elkészítésénél az átláthatóságra és a könnyű kezelhetőségre törekedtünk. Így az oldalunkon filmezni gyerekjáték.

Rengeteg online film

 

Az oldalon több mint ezer filmet lehet online megnézni. A filmes adatbázisunk napról napra gyarapszik. Nálunk megtalálod a legfisebb mozifilmeket és a legjobb tvfilmeket egyaránt.

 
 

Sorozatok

 
Extra tartalomként sorozatokat is gyűjtünk, ezeket évadonként publikáljuk. Jelenleg több mint ezer sorozat rész található nálunk.

Rajzfilmek, nem csak kicsiknek

 

Az oldal több korosztály számára készült, így foglalkozunk mesékkel, rajzfilmsorozatokkal és animációs filmekkel is. Így a kisebb korosztály is talál magának valót az oldalon.

Online TV csatornák

 

Lehetőséget kínálunk tv csatornák valós idejű megtekintésére is, így azokat a műsorokat is megtekintheted, amik amúgy nem kerülnének fel az oldalra.

 
 

Online rádió

 

Nálunk lehetőséged nyílik élő rádióadásokat hallgatni valós időben. Így bárhol és bármikor hallgathatod kedvenc rádióadásodat.

Adatlapok

 

Oldalunkon minden tartalomhoz tartozik egy adatlap is, melyen feltüntetünk néhány adatot az adott műről, mint pl: kiadás éve, rendező, főszereplők...

Saját háttér

 

Az oldalon beállíthatsz magadnak saját háttérképet az oldalhoz, így egyedibbé teheted az oldal megjelenését. Idővel egyre bővül a háttérképek választéka.

 
 

Saját profil

 

Minden regisztrált felhasználó kap egy adatlapot. Ehhez beállíthatja avatar kisképét és személyes leírását.

Saját postaláda

 

A regisztrált felhasználók, a MovStream rendszerén belül küldhetnek egymásnak leveleket. Mint minden más ez is díjtalan.

RSS hírfolyam

 

Rendelkezünk rss hírcsatornával is, így ha feliratkozol, nem maradsz le semmilyen frissítésről sem. Érdemes ezt használni.

 
 

Filmrendelés

 

Ha nem található egy film az adatbázisunkban, akkor azt megrendelheted, és ahogy módunkban áll máris feltöltjük az oldalra.

Segítség és rendelkezésre állás

 

Részletes leírást kínálunk azoknak akik nem jártasak az online filmnézésben. Valamint található oldalunkon egy üzenőfal, ahol bárki felteheti kérdéseit.

Egy jó közösség

 

Oldalunk remek közösségének része lehetsz te is. Csak regisztrálnod kell.

 
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen film online sorozatok filmek filmnézés movstream movstream.do.am